3 jaar geleden

Heb je nuvaring al eens geprobeerd? Dat werkte bij mij ( zwaar gevoelig voor hormonen en bekend met migraine) het beste. Offcieel is het 3 weken ring en dan stopweek, dan een nieuwe. Ik deed 4 weken ring en dan een nieuwe, zo bleef de schommeling in hormonen het kleinste, wat bij mij het veste werkte tegen de migraine.

3 jaar geleden

Het begin is heel herkenbaar. Ik ben ook zo rond mijn 15e de pil gaan gebruiken. Na een tijdje heb ik verschillende soorten pillen uitgrprobeerd en uitgekomen op een nieuwere soort pil die een combinatie van hormonen had die bij mij het minst klachten gaf. Wel moest ik extra bijbetalen voor deze pil. Hij werd niet volledig vergoed. Deze heeft lang geholpen en daarna heb ik heb met minder stopweken geslikt, was een goede combinatie. Uiteindelijk moest ik stoppen ivm trombose. De mirena spiraal was voor mij wel een uitkomst.

3 jaar geleden

Ik heb ook heel veel last van hormonen. Zowel tijdens de zwangerschap, erna en tijdens menstruaties. Ik weet van na mijn tweede zwangerschap dat als ik gezond leef (zowel sporten als weinig suiker/koolhydraten eten) dat ik veel minder last heb. Nu na mijn derde zwangerschap is het weer een gevecht om goed genoeg om mijn vel te komen zodat ik stel genoeg ben om die gezonde leef stijl vol te houden.

3 jaar geleden

Enorme herkenning met de hormonen drama! Zelf enorme migraine klachten. Praktisch elke pil gehad. Ga er nu nog één proberen en dat is de zoely. Bij mij is het op moment kiezen uit met pil prima darmen en 2 weken van de periode migraine en daarnaast hoofdpijn. Oftewel geen optie. yasmin enorm angstig en hels werd ik. Minipil mijn emoties vlogen heen en weer en van beiden enorme migraine aanvallen mijn eletriptan werken dan niet eens. Maar zonder pil heb ik non stop obstipatie. En nog steeds na de eisprong alle pms drama. Darm arts, gynaecoloog en diëtist weten het niet meer. Zo erg dat zoveel vrouwen nu nog zoveel last hebben van hormonen.