9 jaar geleden

Ideale tip gelukkig heb ik nog kraamhulp en die zeiden het ook al ze ligt nu lekker in de bak van de kinderwagen met een kruik en zelf is ze ingebakerd in een flesje doek voor de maxi cosi en daar over een lakentje en een dekentje de tweede deken ligt nu af want ze staat bij de raam waar de zon op schijnt en lekker achter een vitrage die de zon tegen houdt en de warmte na binnen laat. Maar zal er zeker om denken en idd hopen dat ze het snel zelf gaat regelen gelukkig was het vandaag al weer 36.8. Ja zeker echt genieten Hoe hij het doet.

9 jaar geleden

lekker warm inpakken, verwarming aan lekker in een warme deken en liever 2 dunne dekens dan 1 dikke. De kunst stofkruiken van bijvoorbeeld het kruidvat of de da worden lang zo heet niet als de metalen en die kun je wat veiliger bij je meisje leggen. Wel net als bij de babykruiken een laag er tussen. Ik hoop voor jullie dat ze haar temperatuur binnenkort goed kan houden. Wat lief dat je zoontje zijn zusje al zijn auto's wilde geven en toch een knuffel.

9 jaar geleden

Daar zijn we wel een beetje van geschrokken want toen bij thuis komst was de temperatuur 36.8 en bij de derde voeding 36.6 en tegen de avond aan was de temperatuur 36.4 maar gelukkig krabbelt de temperatuur weer mooi op . Het is ook een heel klein ukkie. Ja echt ik vroeg hem ook zo van wil je zusje vast houden eerste reactie was nee en daarna snel de handjes er om heen doen en ze kreeg al wat auto's van hem om mee te spelen en wou zelfs helpen met de fles verschonen nog niet dat was vies volgens hem.

9 jaar geleden

Dan nogmaals gefeliciteerd dat jullie nu allemaal al thuis zijn. Niet gek dat haar temperatuur wat gezakt is door de rit naar huis, het was nu niet echt super warm buiten. Wat fijn dat jullie zoontje zo leuk reageert op zijn zusje.