5 jaar geleden

Mijn jongste is nu 7 maanden en ik ben inmiddels al weer 21 weken zwanger van nummer 2. Niet zo gepland maar toch zo gelopen en meer dan welkom. Bij nummer 1 kon ik mijn huis niet meer in door vieze geuren en lag ik maanden ziek op bed. Net goed genoeg om thuis te mogen blijven en nu nummer 2 heb ik niets. Ik heb me geen moment misselijk gevoeld mogelijk doordat mijn lichaam de hoeveelheid hormonen nog makkelijk aankan en herkent. Dus als je nog wilt doe het snel want voor ons is het Echt een meevaller.

5 jaar geleden

Jeetje wat een heftige zwangerschap.. ik wil je als tip geven om contact met een homeopaat op te zoeken. Deze kan je heel goed ondersteunen bij de zwangerschap en heeft volgens mij ook middelen speciaal voor zo'n zwangerschap.

5 jaar geleden

Poe lastig he... Ik zat rond die tijd ook te dubben. Was wel hele zwangerschap misselijk maar lang niet zo erg als jij... Mij is toen verteld dat hoe sneller op elkaar, des te kleiner de kans dat je weer misselijk wordt. Het heeft geklopt want ik heb echt nergens last van in vergelijking met de eerste... maarja garantie is het nooit. Ik zou zoals gezegd een gesprek aanvragen met de verloskundige of gynaecoloog en je zorgen uiten. Maar hoe dan ook; je wil graag een tweede en wat zijn nou 9 maanden op een geheel verdere leven met je tweede kind?

5 jaar geleden

Ben bij de eerste ook behoorlijk ziek geweest maar toch gekozen voor een tweede na korte tijd zoals wij wenste. (Heel erg dankbaar! ) maar toch ontzettend pittig ondanks dat deze zwangerschap weer heel anders is. Je moet echt je gevoel achterna gaan maar ook zeker je verstand. En uiteindelijk komt het allemaal op zijn pootjes terecht?