6 jaar geleden

Jeetje wat heftig! Goed om verder te lezen dat het nu goed gaat maar het zal behoorlijk traumatisch geweest zijn. Dat ziekenhuis, is dat toevallig in Leiden

6 jaar geleden

Erg herkenbaar verhaal. Ons zoontje is ook geboren met anusatresie. Wij hadden een ongevoelige kinderarts, die ook nog even tussen neus en lippen door vertelde dat hij waarschijnlijk ook het Syndroom van Down had, want dat dacht ze aan zijn handen en mond te zien. Mijn zoontje werd een half uur later bij me weggehaald en met een ambulance overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis, mijn man mocht mee. Ik bleef achter in het andere ziekenhuis, en moest op eigen gelegenheid naar het Sophia toe. Gelukkig waren mijn ouders bij mij. In het Sophia Kinderziekenhuis werd verteld dat er totaal geen sprake was van het Syndroom van Down, wel dat hij anusatresie had. Diezelfde dag is hij geopereerd en kreeg hij een stoma. Deze heeft hij een half jaar gehad. Hij is nu bijna 4, vrolijk, sterk, gezond, alleen nog niet zindelijk. Of dit ooit nog goed gaat komen, dat weten we niet. Ook ik voelde me in het eerste ziekenhuis niet serieus genomen, zowel tijdens de bevalling als erna. In het Sophia Kinderziekenhuis was dat wel anders en kreeg hij vanaf het begin de beste zorg. Ik hoop dat het met jullie meisje goed gaat, en dat ze een grote, sterke meid mag worden :-)

6 jaar geleden

Belachelijk!!! Na de geboorte van onze dochter belande ook wij in een Hel binnen 24 uur werd ze geopereerd! Maar Mn man en ik mochten in een Zotel, een hamer in het ziejenhuis!! Belachelijk hoe he behandeld bent!!! Hopelijk gaat nu alles goed!!

6 jaar geleden

Heftig zeg! Ik heb jouw verhaal volgens mij een beetje meegekregen want ik lag op dat moment naast jou te bevallen en onze dochters heten hetzelfde! Ben heel benieuwd hoe het nu met jullie gaat!