5 jaar geleden

Dat is wel heel gek inderdaad, ik ken jullie relatie niet en of je het hem al duidelijk gemaakt hebt. Maar denk dat mijn man als die dat zou doen van mijn slapende ik een hele brompartij zou krijgen. Vind het ook wel raar dat die gewoon midden in de nacht wakker word daarvoor. Zou in ieder geval aankaarten dat je meer gelijkwaardige sex wil? Dat het niet alleen om hem draait, en dat als je slaapt je ook echt slaapt en je rust nodig hebt. Lastig :)

5 jaar geleden

Ik heb het idd nogal snel geschreven omdat vriendlief nog lag te slapen. Wat ik eigenlijk bedoel is dat hij altijd z'n sexuele behoeftes krijgt. Maar blijkbaar wordt hij snachts wakker en heeft hij alsnog behoeftes en wil ie nog meer waardoor hij mij gaat aanraken, van onder, en zichzelf klaar laat komen.. Hij weet dondersgoed wat hij doet want hem er vanmorgen op aangesproken en zegt hij lacherig welke tijd het was ?.. Het is niet prettig om midden in de nacht of vroeg in de ochtend betast te worden door je partner wat je niet wil.. Dat bedoelde ik eigenlijk.. ?

5 jaar geleden

Ik vind je blog een klein beetje verwarrend geschreven. Heb je hier een rustig en duidelijk moment voor uitgekozen om hier met hem over te praten? Mannen hebben over het algemeen veel duidelijkheid nodig en zijn geen helden met hints. Is hij zich hier bewust van? Mijn vriend doet dit namelijk ook wel eens in zijn slaap en als ik het hem dan in de ochtend zeg weet hij het niet maar kunnen we er wel altijd samen om lachen. Het enigste wat ik kan bedenken is er eens goed over praten of eens een paar nachtjes gescheiden slapen zodat je ongestoord kan opladen.