3 jaar geleden

Hi Liesbeth! Ik ga heel hard voor jullie duimen! Weet dat we nooit alleen zijn in dit traject. Er zijn zo veel vrouwen om ons heen, alleen wordt er zo weinig over gesproken. Ik hoop dat ik met mijn verhaal die openheid een beetje kan verzorgen.

3 jaar geleden

Beste, het is alsof ik mijn eigen verhaal lees. Wij zijn beiden 28jaar. Zijn ondertussen 5mooie jaren samen en hebben inmiddels ons eigen huisje gebouwd. Een huis dat perfect gebouwd is voor een gezin met 2 tot 3 kinderen. Ze krijgen zelfs hun eigen speelzolderkamer. Een enorme domper dat we niet makkelijk zwanger raken. Ook bij ons vinden ze geen problemen. Je wil niet weten hoeveel wij te horen hebben gekregen "laat het eens los" "jullie zijn er veel te veel mee bezig", om zot van te worden! Wij zijn nu 3 jaren bezig om zwanger te geraken. Onze eerste pick up zit erop sinds donderdag. Ik had 9 eicelletjes, helaas is er maar 1 volwaardig embryo uit ontstaan. Eergisteren is deze teruggeplaatst. Fingers crossed dat het nu ook bij ons eens mag lukken! Ik vind het zeer jammer voor jullie dat het zo moeilijk loopt, maar voor mij doet het goed om eens te lezen hoe het bij een ander loopt en hoe zij dit ervaren. Ik duim ook voor jullie !!

3 jaar geleden

Blijf hoop houden! Bij ons was er ook geen oorzaak te vinden. Ik werd zwanger van onze eerste dochter na 4x IUI en een “doorspoelactie” van de eileiders voorafgaand. Onze tweede dochter is ontstaan na 2x IUI en van onze derde dochter ben ik 6 jaar later spontaan zwanger geraakt! Heel veel succes 🍀 en ik hoop dat je dit jaar een positieve test mag hebben!

3 jaar geleden

Ja, dat dus! Tuurlijk ben ik ook enorm dankbaar dat we gezond zijn en dat we dus kinderen kunnen krijgen. Toch maak het het niet perse gemakkelijker, want waarom duurt het dan nu al 3,5 jaar... Ik snap het allemaal niet. Dankjewel! Wat ontzettend lief! Dat het maar een heel mooi en vruchtbaar 2021 mag worden. 👶