5 jaar geleden

Hey Lindsey, wat ontzettend rot... Ik had je zo graag het geluk gegund wat wij nu zelf eindelijk mogen hebben. Weet je wat 't nou is, de mensen die die opmerking plaatsen zijn, in mijn geval, voor mij bekende mensen (die enigszins dichtbij ons staan) mét (eigenlijk altijd) meerdere kinderen. Ze zeggen het in de hoop dat mijn verdriet zo iets minder wordt, goed bedoeld, maar volkomen misplaatst. Van iemand zonder kinderen (die ze wel graag had willen hebben) kan ik deze opmerking handelen (heb het in alle jaren dat wij een kindje hoopten te krijgen maar dit nog niet het geval was zelf ook vaak zat gedacht).

5 jaar geleden

Jammer genoeg hebben ze dit jaar (2019) die zorgverzekering afgeschaft :(

5 jaar geleden

Hoi MamavanFloris, Mooi geschreven en helaas moet ik toegeven dat ik zo'n vrouw ben die zegt dat iemand met 1 kind zijn handen mag dichtknijpen. Wij zijn 8 jaar bezig om een kindje te krijgen en na iui, ivf en vier icsi pogingen heeft het niet zo mogen zijn. Wij zeiden in het begin vaak tegen elkaar, wat zouden we graag twee kindjes willen. Leuk een broertje of zusje voor nummer 1. Dit veranderde al snel naar, al mogen we maar 1 kindje krijgen. Ik wil jouw wens absoluut niet onderschatten, want ik heb helaas nooit in jouw schoenen mogen staan, maar je hebt een gezond zoontje, een klein boefje die jouw dagen zonnig maken. Geniet van hem met heel je hart. Ik duim voor je dat de derde poging slaagt en als dat niet zo is dan heb je alsnog het grootste cadeau ter wereld mogen ontvangen. Succes! Lindsey

5 jaar geleden

Ik heb het ook vaak gehoord: "Maar je hebt toch al een kind? Tel gewoon je zegeningen." Vast goedbedoelde opmerkingen maar ik had er helemaal niks aan. Dat ik al een kind had stond helemaal los van de wens voor nog een kind. En mijn zegeningen telden ik heus wel, maar gevoel zet je niet uit he.. Juist ook voor dat kind wat ik al had leek het me fijn niet alleen op te groeien. Ik hoop enorm dat het jullie nog gegund is!