9 jaar geleden

Herkenbaar. Mijn jongste dochter is ook gestikt in haar flesje. Dit in het ziekenhuis. Ze lag daar voor uitdroging, ik had haar zelf laten opnemen. Na een nacht ging het met haar goed, dus toen besloot ik in overleg met het personeel om even naar huis te gaan omdat ik nog 3 kinderen heb die ik graag even wilde zien. Toen ik weg was kreeg ze een fles en daar is ze bijna in gestikt. Het ziekenhuis belde mij dat ik meteen moest komen omdat ze het misshien niet zou redden. Toen we kwamen stond de ambulance uit maastricht al klaar om te vertrekken. Toen moesten we direct naar maastricht. Uiteindelijk heeft zij het ook gered.

9 jaar geleden

Het schijnt dat hij het het virus heeft gekregen voor hij in het ziekenhuis terecht kwam. Omdat hij door de virus zo ziek is geworden (wat ik zelf naast zijn verkoudheid niet door heb gehad) is hij gaan overgeven, hebben de artsen mij verteld. En inderdaad, alert zijn is zeer belangrijk! Ik dacht altijd dat mijn zoontje een sterke kerel was wat zich overal doorheen sloeg, omdat hij altijd heel sterk overkwam. Maar op zo'n moment zie je heel even toch in hoe kwetsbaar ze kunnen zijn, en dan schrik je er toch aardig van. Maar gelukkig kwam de sterke beer in hem weer naar boven en is hij gauw weer beter geworden.

9 jaar geleden

Pff wat een verhaal, ben zo blij dat alles goed is gekomen.

9 jaar geleden

Wat een schrik zeg en wat een geluk dat alles zo goed is afgelopen. Het rs virus is heel gemeen en hoe hij het heeft gekregen en waarom doet er niet meer toe, hij was wel op de juiste plek toen hij echt ziek werd. Misschien had hij het al onder de leden vlak voor jullie met hem naar het ziekenhuis moesten. Heftige dingen vergeet je inderdaad niet snel en het is niet raar dat je blijft checken dat alles goed gaat. Ik vind het wel heel dapper dat je dit deelt, zo weten we weer even dat hele jonge kindjes nog niet zo heel veel zelf kunnen en we toch altijd moeten opletten.