8 jaar geleden

Heel veel succes! Het lijkt me allemaal heel spannend! Ga voor jullie duimen dat alles positief zal uitpakken!

8 jaar geleden

Heel herkenbaar dat je de woorden als het maar gezond is niet meer kunt horen! Wij hebben hetzelfde mee gemaakt. Bij ons zoontje zagen ze ook een vergrote nier bij de 20 weken echo. Naar aanleiding hiervan na de geboorte ook diverse onderzoeken gehad. Hij bleek 1 cystenier te hebben met 0% functie, en 1 nier de inderdaad vergroot was. De oorzaak hiervan bleek een vernauwing in het buisje tussen de nier en blaas. De nier werd elke 3 maanden gecontroleerd en uiteindelijk is hij net na zijn 1e verjaardag toch geopereerd. De vernauwing is er tussen uit gehaald, en de andere nier verwijderd. Hij is nu 3,5 en het gaat nog steeds super, hij heeft geen speciaal dieet of andere aanpassingen nodig. Alleen elke 6 maanden een controle. Dus ik snap dat het ng erg spannend is allemaal voor je! Heel veel succes met de afspraak dinsdag, hopelijk krijgen jullie dan wat meer duidelijkheid.

8 jaar geleden

Wat lastig is het om te horen dat je kindje niet gezond is! Ik hoop dat de ziekhuizenmolen snel klaar is voor jullie! Sterkte!

8 jaar geleden

Heb al veel verhalen gehoord ook van andere mensen. Is wel fijn om te horen alleen zitten we nu nog even in de medische mallemolen, Wij hopen natuurlijk ook dat ons mannetje tot een vrolijk ondernemend mannetje mag opgroeien en dat ze niet te veel aan dat kleine lijfje hoeven te gaan frutten.