3 jaar geleden

Ik zou iedereen die klachten heeft/houdt na een bevalling adviseren naar een geregistreerd Bekkenfysiotherapeut te gaan. Daarvoor heb je geen verwijzing van een arts nodig, iedereen kan gewoon direct een afspraak maken. Of het nu bekkenklachten zijn, problemen met plassen of pijn met vrijen, maak die afspraak!

3 jaar geleden

Hoi Marleen. Ik ben 1 jaar geleden bevallen van mijn zoontje. Ook ik had na me bevalling precies de zelfde klachten als jij.. ben ook naar een fysiotherapeut geweest bekkenbodemspieren. Die vrouw vond het erg snel dat ik na 9 weken al naar haar toe kwam. Huisarts had me door verwezen . Gelukkig gaat t goed. Alleen nog steeds heb ik moeite om echt de urine op te houden. Het moet geen uren duren.

3 jaar geleden

Ik heb ook een langdurig herstel gehad. Ben ook bij een osteopaat geweest wat mij ook heeft geholpen. Ook hij verwees mij voor de bekkenbodem naar de bekkenbodemspecialist. Tevens online een cursus gevonden die me wel aan sprak maar omdat ik weer zwanger ben kon ik daar niet aan deelnemen, dit was met name voor urineverlies www.stopurineverliesnu.nl. Heel veel succes met het herstel en goed naar je eigen lijf luisteren.

3 jaar geleden

Ik heb echt 18 maanden nodig gehad om weer terug tot mijzelf te komen; ontzwangeren en het dealen met klachten die misschien ontstaan is niet niks.