9 jaar geleden

Dag Samantha, Ik ben journalist en zou voor een artikel eens graag met je willen praten over de bijstand. Zou je contact met mij op kunnen nemen? Dan kan ik je per mail een en ander uitleggen. Mijn emailadres is l.vansadelhoff@gmail.com Dank en groet! Lisanne

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik kan 2 3 dagen werken heb ook twee kindjes die in het ziekenhuis lopen. En dan mezelf nog. maar vandaag kreeg ik weer wat te horen zie mijn andere blogg dus ben er even klaar mee.

10 jaar geleden

Heel vervelend allemaal, en jammer dat je niet zelfstandig zonder ondersteuning je leven kunt gaan leiden. Wat dat betreft zou het voor alle vrouwen heel goed zijn als ze ofwel kans op een baan ofwel een eigen inkomen hebben zodat ze niet afhankelijk zijn van hun partner, de samenleving of anderen . Het is voor je zelfvertrouwen ook veel beter en maakt je relatie evenwichtiger. Ik neem aan dat je niet perse naar een 40 urige baan hoeft te solliciteren ? In jouw geval lijkt me dat wel wat veel, zeker als je nog bij het GGZ loopt. Dan zou je in principe wel gewoon tijd over moeten hebben voor je afspraken bij GGZ en het CB e.d lijkt me. Succes !