7 jaar geleden

Woah! I’m really enjoying the teem/atelthmpe of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between usability and appearance. I must say that you’ve done a amazing job with this. Additionally, the blog loads extremely fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

10 jaar geleden

Ik denk dat een aantal van die vragen uit bezorgdheid komen, maar ik snap dat je het te vaak gehoord heb. Ik ga je toch nog met 1 cliche om je oren meppen ( :P ) : respect voor alleenstaande ouders! Ik vind het met z'n 2-en vaak al moeilijk!

10 jaar geleden

Ik ben het helemaal met je eens hoor. Al die vragen, ik ben zelf ook alleenstaand vanaf week 8 in de zwangerschap en hier is de papa niet in beeld. Ook ik word bestookt met de zelfde vragen. Maar he..?! We hebben er zelf voor gekozen om een kindje te krijgen toch?! Ik mis in ieder geval niks van mijn leven zonder kinderen, ik ben nu dubbel zo gelukkig en geniet ook elke dag van mijn meisje!

10 jaar geleden

jeetje, het lijkt me wel een stuk moeilijker, en heb niks dan respect voor je. Zelf heb ik van die dagen dat ik helemaal uitgeput ben en niet kan wachten om haar met papa te laten om even een dutje te doen, of alle hulp die ik krijg zodra ik hem roep, omdat hij in de buurt is... ik weet dat ik het ook allen zou kunnen, maar ben zijn hulp zo gewend dat ik het echt niet zou zien zitten.. single mommy's zijn voor mij echt helden!