sondaisy's avatar
9 jaar geleden

Dank je Heb altijd geroepen hoef geen respect dit is mijn plicht. in me kraamweek mega gehuild en geroepen als ik nu me kind niet wil zie ik het nooit meer hij loopt weg is er is niets aan de hand zo oneerlijk

's avatar
9 jaar geleden

Mn dochter is ook alleen 5 maanden zwanger en meneer had dr geen zin meer in nooit meer gehoord of gezien. Ze woont nu nog bij ons en als drie jaar lang genieten wij als opa en oma elke dag van onze kleine grote lieve meid . Jammer genoeg gebeurt dit best veel ken dr hier meer maar petje af voor die die het alleen moeten doen wat zijn jullie vrouwen sterk sterker dan al die slappe zakken die voor hun verantwoordelijkheid weg lopen !!!

sondaisy's avatar
9 jaar geleden

Helaas kan ik er nu ook niets meer aan veranderen hij zit in het buitenland een zeer lange gevangenisstraf uit. En ik ga me kind daar niet aan bloot stellen.

's avatar
9 jaar geleden

Niet normaal. Kan er echt niet over uit. Goed dat je je kleine gehouden hebt! Of hij het helemaal niet mist weet ik niet of ik het daarmee eens ben. Een vaderfiguur mis je denk ik toch in je leven (eigen ervaring). Maar een super keuze van je hoor wel vaker zoiets dat vaders toch afzien en ik kan er met mn pet niet bij..