's avatar
9 jaar geleden

Helaas een herkenbaar verhaal. Alleen heeft onze dame maar 2 maandje door geslapen. Ze is nu 27 maand. Hier ook alles geprobeerd maar we zijn nu naar een klassieke homeopaat gegaan en ja hoor mevrouw begon met door slapen. Nog niet elke nacht maar ik denk dat ze nu zeker 1/4 van de nachten door slaap. Wat een verbetering in vergelijking tot niets! Ik kan het zeker aan raden. Maar dan moet je wel naar een klassieke homeopaat gaan en niet naar een gewone. Waar ik ook wel goede verhalen over hoor is een osteopaat. succes!

's avatar
9 jaar geleden

Zijn de oortjes wel helemaal goed? Oorpijn kan ook chronisch worden, kindjes krijgen dan meer pijn als ze liggen. Misschien op te lossen met buisjes, Bespreek dit eens met de kinderarts in het ziekenhuis, en laat verder alsjeblieft ieder ander van je kindje afblijven, niet te veel experimenteren. Voor de rest heel veel sterkte

's avatar
9 jaar geleden

Bij onze dochter heer Nei-Therapie heel erg geholpen. Vond het in eerste instantie erg zweverig en ik was ook sceptisch, maar wat een verschil na een tijdje. Succes en sterkte. Hoop dat je snel een oplossing vindt.

's avatar
9 jaar geleden

Hai, heftig joh! Mijn broertje heeft dik 2 jaar lang gehuild :o achteraf bleek hij niet alleen koemelk allergie te hebben maar ook voor sojamelk producten. Eenmaal mee gestopt, gelijk over! Ik hoop dat ze snel weer lekker gaat slapen! (en hoop dat je de oorzaak vinden!)