1 jaar geleden

Ik heb ook een zware depressie gehad , veel meegemaakt en altijd weggestopt tot het eruit kwam . Mijn kinderen 8,6 en 4 moest ik achterlaten voor 20 weken ben ik opgenomen heb vele therapieën gehad , vecht therapie zodat ik mijn woede kwijt kon , praten , ontspanning en rust . Vele medicatie s gehad . Naar die 20 weken opname nog een jaar 2 x week therapieën. Ben zo blij dat ik het gedaan heb ik zeg nu wat is een jaar en 20 weken op een heel mensen leven en als je daarna weer beter kunt functioneren. Zeker vond ik het verschikkelijk mijn kinderen op dat moment los te moeten laten maar heel blij met waar ik nu sta , was heel erg bang als ik een minderheden had dat ik weer terug zou gaan vallen maar gelukkig is dat niet gebeurt. Voelmij nu echt gezegend voel mij stukken sterken en voel mij gelukkig . Kop op en ga ervoor , voor je man en prachtige kinderen . Dan komt het zeker goed . Sterkte ❤️

1 jaar geleden

Super je mag trots zijn ☘

1 jaar geleden

Ik heb een zware depressie gehad door mijn echtscheiding , hij liet me achter met 2 pubers. Ik trok het niet meer .Vreselijke tijd voor mijn zoon en dochter. Mijn huisarts zei je zit in een zwarte diepe put maar we gaan je helpen eruit te komen. Stukje bij beetje en via het RIAGG ben ik eruit gekomen. Echt het komt goed. Hou je daar maar aan vast en sta open voor de hulp.

1 jaar geleden

Zoo herkenbaar... ik ook een hele zware prenatale en postnatale depressie gehad.. ik dacht ook hier kom ik nooit meer uit. Maar na 6 weken na de bevalling met behulp van medicatie er uit geklommen, gevochten. En ik ben er sterker uitgekomen als ooit! Zoon is inmiddels 11 jaar en gelukkig sindsdien nooit meer last gehad van depressie!

1 jaar geleden

Kanjer❤️

1 jaar geleden

Zi

1 jaar geleden

Ik heb 46 jaar geleden een zware o ostnalae depressie gehad. Alleen niemand wist wat ik had. Allerlei soorten medicijnen gehad. Hulp in huis.. ik kwam na 9 maanden bij een andere huisarts en die zei je hebt een postnale depressie. Kreeg antidepressiva en slaaptablwt. Na 3 maanden voelde ik mij heel wat beterder. Zwarte bladzijde in mijn leven.