9 jaar geleden

Heel veel sterkte rondom de moeilijke zwangerschap. Hopelijk komt er ook nog wat 'genieten' om de hoek kijken voor jullie!

9 jaar geleden

Hou vol en probeer wat te genieten. Zelf 2 zware zwangerschappen gehad (Hyperemesis Gravidarum = overmatig braken) inclusief ziekenhuisopnames door uitdroging en nooit harde buiken. Echter wel moeder geworden van 1 prematuur met 34 weken en 1 extreem prematuur met 31 weken. Dus de harde buiken hoeven echt geen indicatie te zijn voor een vroeggeboorte. Doe het gewoon rustig aan en probeer lekker te genieten van de drukte in je buik!

9 jaar geleden

Hey hoi Heb het net gelezen ondanks dat er niks met me darmen is moet ik toch zeggen dat ik veel harde buiken heb nu 28 weken en 3 dagen. Maar had ze al eerder. Ook heb ik last van steken onder me buik maar ben al vaak naar de verloskundige gegaan en ons meisje is gezond en druk er werd me zelfs verteld dat het kan zijn omdat het groeit dus maak ik me minder druk gelukkig meschien dat dit een beetje helpt? ( die angst van vroeg geboorte heb ik ook maar zal maar zo denken als dat echt zo is voel je het aankomen van tevoor en vertrouw je het niet bel de gynaecoloog )

9 jaar geleden

Oeps ik zie dat ik niet was ingelogd. Maar de reactie kwam van mij ;)