4 jaar geleden

Lief dat je meedenkt..maar we hebben werkelijk alles al geprobeerd. Hij is vorig jaar 3 maanden zindelijk geweest..dag én nacht, nacht gaat nu nog steeds goed! Stickers thuis, op school..cadeautjes.. belonen, straffen maar hij lijkt nergens gevoelig voor.

4 jaar geleden

Bedoelde dat ze hem liet weten dat hij naar de wc moet gaan, niet letterlijk met hem mee nee dat kan niet ^^'' . Zou een sticker systeem werken? Wij hadden een Dikkie Dik beloningskalender en onze jongen was letterlijk in 1 dag zindelijk geworden, week later ook nachtzindelijk...En de onze is ook erg laat in alles, maar dit vond hij toen geweldig, hij was net geen 4 toen hij zindelijk was. We spraken dan af dat als 1 wolkje vol zat met stickers hij een cadeau krijgt van ons, en bij elke sticker iets lekkers mocht. Toen het plassen goed ging heb ik het belonen uitgerekt, dus niet meer na elke keer maar alleen voor het poepen op de wc. Succes meid je doet wat je kan!

4 jaar geleden

Sterker nog, dit is met de directie afgesproken. Ieder half uur met de kookwekker in de klas. Maar uiteindelijk word dit niet gedaan, geeft teveel onrust voor de klas, en zelf hebben de juffen er geen erg in/vergeten ze het. Nu advies gekregen voor plashorloge, maar daar kan ik max 7 alarmen op instellen.. dus dat red dan niet de hele dag. En is ruim 30 euro. En de juf samen met hem gaan kan ook niet..dan moet ze 26 andere kleuters alleen laten.

4 jaar geleden

Wat sneu dat het zo gaat voor je mannetje :( Probeert de juf al met hem naar de wc te gaan? Desnoods elk half uur even laten gaan en dat hij het dan probeert? Dat wat hij vertelt is idd erg zielig...Sterkte voor jullie beiden!