6 jaar geleden

Ik doe dit ook wel eens. Ik laat altijd iemand weten dat ik met de hond ga lopen en wanneer ik terug ben. Doe het vaak via whatsapp naar mijnman of ouders.

6 jaar geleden

ik heb dat altijd gedaan als ik de oudste van school ging halen of moest brengen. had altijd een briefje in mijn jaszak met de tekst mijn jongste zoon ligt thuis op bed dit is het adres en telefoonnr van mijn man. soms kan je gewoon niet anders.

7 jaar geleden

Mijn ouders weten indd ook dat mijn jongste oo bed ligt om 12 uur als ik de oudste haal voor overblijf thuis. Ook wonen wij in een dorp waarvan de moeders weten dat wij een kleintje op bed hebben liggen. Ik ben binnen 3 minuten terug in principe. Maar toch voel ik me gehaast om zsm terug te zijn. Maar aan de andere kant; als ik zit te poepen en hij word wakker kan ik er ook niet gelijk heen :p. Ze liggen veilig in het ledikantje en je weet uiteindelijk wel dat je kindje dan echt blijft slapen. Met een tweeling is het helemaal niet haalbaar ze uit hun slaapje enzo te halen

7 jaar geleden

Mijn moeder deed dit heel soms als ze mij en mn broer van school moest halen en mijn zusje nog lag te slapen. Ze had altijd een briefje bij zich en ouders van vriendjes en vriendinnetjes van ons wisten er ook van. Mocht er in de buurt van school dus iets gebeuren waren er altijd mensen die wisten dat mijn zusje thuis lag te slapen.