haha, grappig om te lezen alle maal. Onze oudste is nu bijna 2 en ook sinds een tijdje verschonen we hem waar hij op dat moment zich bevindt. Iets in handen geven (auto!!!!!) geeft wat tijd om billen schonen te maken :)

9 jaar geleden

Tja dat zijn gekke plekken onderweg, al sinds enige maanden is het niet meer veilig om onze zoon ( bijna 1 jaar)te verschonen op de commode aangezien hij het leuk vind om alle kanten op te draaien en te kruipen. Voor alle veiligheid verschonen wij hem dus maar op de grond waar we hem dan makkelijk naar ons toe kunnen halen en hij dus niet omlaag kan storten. Dat verschonen gebeurt overigens ook nogal eens staand of moeten we het staand afmaken omdat hij zich aan de tafel of stoel heeft opgetrokken. Ook gebruiken we regelmatig ons lage bed van 180cm breed. Het gebeurt dan vaak dat hij al lachend naar de andere kant van het bed schuift om aanstalten te maken voor een mogelijke snoekduik naar omlaag. Al met al zijn we bijna nooit snel klaar met verschonen.

9 jaar geleden

hier heb ik Lisanne een keer verschoon bij de Miss Etam in het invalide kledinghokje (hebben ze een groot krukje/tafeltje staan ) ik kon niet anders als ik door was gelopen naar de Hema (bijna om de hoek) dan had ik nieuwe kleding moeten kopen ze had net de luier gevuld met de welbekende spetterpoep en bij haar moesten we dan gelijk haast maken anders was het andere kleding die ze nodig had in plaats van alleen een luier

9 jaar geleden

wij hebben een keer verschoon op de behandeltafel van de dokter... toen zat hij ook tot aan zijn nek onder... :$ we waren daar voor een fam. fotoshoot te doen (dit doet zijn vrouw) gelukkig hadden we alles wel bij doekjes en schone kleertjes en het papier op de bank konden we gelukkig gemakkelijk weggooien ;)