8 maanden geleden

Ik zit nu pas al je verhalen te lezen. Ik herken zo veel dingen van jou in dat van mij. Ik heb 6 kinderen gekregen zo kan ik het noemen. De laatste kon eigenlijk niet meer. Maar bij me man was een foutje van het ziekenhuis gemaakt. Mijn een na laatste dochter was 4 weken kreeg op een dag uit het niets zo hoge koorts dat ze binnen 2 uur in het ziekenhuis terecht kwam. Zeg een arts het is maar goed dat je luister naar je gevoel anders had ze het niet gered eind van de dag. Virus in der lijfje. Ik snap dat je continu dan bang ben dat het ooit nog eens gebeurt en dat je bang ben dat je dan te laat ben. Ik heb met veel dingen in het zelfde schuitje gezeten daarom respect dat je er voor uit wil komen en dat je hulp heb gehad. Ik heb het met mijn eigen gezin moeten rooien. En dan moet ik lezen dat je reacties krijg van mensen die opmerkingen maken en wel nog anoniem nou dan ben je gewoon een lafbek om het zo te doen. Ik hoop dan ook dat die gene ooit iets zelf iets mee maak. Want wat jij schrijf en mee maak gun je ergste vijand niet eens. Ik hoop dat dit nooit meer gebeurt Want hier leren we wel iets van elkaar.

8 maanden geleden

Super bedankt voor je eerlijke en lief bericht !! Maar ook fijn dat je herkenning leest in mijn verhaal , het is jammer dat de realiteit van de mensen zo zijn tegenwoordig , en wat goed dat je naar je gevoel geluisterd heb !! Die moeder gevoel is zo belangrijk om naar te luisteren want hij klopt altijd !!

9 maanden geleden

Jeetje wat erg. Dat je gewoon je eigen blog gaat verwijderen...moet toch niet hoeven, respect naar elkaar toe is ver te zoeken. Zeer jammer.

9 maanden geleden

Ooh wat heftig meid. Niet fijn dat er zo gereageerd wordt hoor. Ik kan me heel goed voorstellen dat het zwaar is. Niet alleen qua verzorgen, maar bijvoorbeeld ook financieel. Die kids kosten tegenwoordig ontzettend veel. Sterkte en laat je niet beïnvloeden door deze mensen!

9 maanden geleden

Dankjewel Meis 😘

9 maanden geleden

Heel erg dat bepaalde mensen zo zijn & je zo een slecht gevoel geven.. ik had op een ander forum gewoon raad gevraagd ivm spellingswijze voor de naam van mijn nog ongeboren kindje. Het was naar mijn mening een normale naam, zeker in mijn land (België). In Nederland blijkt dit helemaal niet in de smaak te vallen want ik werd verweten voor slechte moeder en dat mijn kind een leven lang gepest zou worden. Aangezien wij het geslacht nog niet bekend willen maken en dit hier mijn allereerste reactie is en dus niet weet of mijn naam hierop komt, zeg ik de naam liever (nog) niet. Maar ik heb me 2 dagen echt verschrikkelijk slecht gevoeld door die gemene commentaren.. echt erg..

9 maanden geleden

Wat vreselijk zeg , wat moet je je rot gevoeld hebben en misschien nog steeds , het is zo jammer hoe mensen tegenwoordig doen, maar ook uit jaloezie kunnen mensen raar doen hoor, je mag me altijd op insta volgen als je er over wilt praten privé maar ook als je het leuk vind mij te volgen