5 jaar geleden

Zoals jou 3 zwangerschappen ,heb ik nu! Pfoe.. eerst ziek en nu vreet ik me een ongeluk!!! Fijn dat het nu over is bij je. ??

5 jaar geleden

1e drie zwangerschappen tot een week of 18 dagelijks overgeven. En toen dat klaar was vreten als een malle. 20 kilo aangekomen alle drie de keren. Was het overigens binnen een aantal weken naar de bevalling allemaal kwijt. Nu zwanger van nr 4 dag en nacht misselijk geweest heel veel overgegeven. Maar dat is nu met week 13 wel over!! Jeej! :)

5 jaar geleden

Tijdens de eerste zwangerschap waterijsjes verslaving. Tijdens de tweede zwangerschap heel misselijk geweest na t eten van iets kleins als een boterham met kaas ging dat over. Tijdens Mn laatste zwangerschap at ik in t begin alles wat los en vast zat. Totdat ik zwangerschapssuiker kreeg toen moest ik op dieet ?. Nu weer lekker gezond eten en 14 kilo afgevallen! Komt allemaal goed dus! ??

5 jaar geleden

Ik snap je vrouw... kijk her aan het als je 2 mooie kindjes hebt. Wie weet denkt hij er jaren later Anders over.. je weet het nooit. Van te voren kan je het nooit zeggen. Voor sommige valt 2 tegen voor andere een eitje die dachten 2 kids te willen.