6 maanden geleden

Makkelijk praten. Ik heb er ook 4, maar jouw jongste is 4! Hallo die gaat al naar school. Mijn jongste is 1 en die slaapt heel slecht waardoor ik heel veel nachtrust mis. Dan ga ik echt niet ook nog eens een half uur eerder mijn bed uit. En als ik sport wil ik daarna ook nog douchen. Dat kost meer tijd dan alleen dat half uurtje sport, dus kun je er al een uur eerder uit. Ik ben heus wel jaloers op je lijf hoor. Maar ik vind dit gewoon een verkapte ‘kijk mij eens goed zijn’ of ‘klik op mijn insta, dan heb meer volgers, en heb ik vervolgens een leuke aanbieding voor jou’ post.

6 maanden geleden

Die tropenjaren heb ik natuurlijk ook gehad. Het lukt mij indd ook pas sinds een jaar om zo consequent te sporten. Voorheen had ik het ook nodig om elke minuut die ik. Nog extra kon slapen mee te pakken.

6 maanden geleden

Knap! Vergeet niet dat er mensen zijn die het op meerdere vlakken niet mee hebben zitten. Ziekte, geen sociaal vangnet, slaapproblemen, etc. Ik kan van alles opnoemen. Een gezonde levensstijl is sowieso belangrijk!

6 maanden geleden

Helemaal mee eens! Ik besef me dat ik bij de gelukkige hoor die kan sporten!

6 maanden geleden

Heb je gelijk opgezocht op Insta… ik ben weer op aan t bouwen na een herseninfarct dus ik probeer mij nu echt te focussen om het allemaal goed te plannen

6 maanden geleden

Jeetje wat heftig een herseninfarct! ❤️ Wat knap dat je weer wil opbouwen!

6 maanden geleden

Hier kan ik een voorbeeld aan nemen :)

6 maanden geleden

Wat lief