's avatar
1 jaar geleden

Dit is een heel inpopulaire mening,. Maar ik maak me wel zorgen om een kind dat nog geboren moet worden ,. Met al die lichamelijke dingen en steeds meer verder achteruitgang,.. hoe lang kun je dan nog een goede moeder zijn, aanwezig in zijn of haar leven? Lijkt me super lastig! Doet niks af hoe sterk je inderdaad bent maar denk wat meer vooruit

rwnn_'s avatar
1 jaar geleden

Vind dit persoonlijk een beetje kort door de bocht! Haar artsen geven groen licht en daarbij kunnen “gezonde” ouders ook te maken krijgen met ziekte. Niemand weet wat morgen gebeurt.. en deze dame lijkt me heel bewust van de keuze die zij en haar vriend hebben gemaakt!

Ruth's avatar
1 jaar geleden

Ik denk dat er weinig kinderen in een gezin terecht komen waar zo bewust over wordt nagedacht en er voor gekozen. Ik ben ook niet alleen, heb een fantastische partner, mijn ouders wonen langs ons, mijn broers vlakbij. Ons kindje gaat echt niks tekort komen, daar ben ik zeker van. Zal ik mee in bomen kunnen klimmen, nee waarschijnlijk niet. Ik had ook ziek kunnen worden als ze er al waren, wat doe je dan, ze terug steken gaat ook niet. Voor elk probleem bestaat er wel weer een oplossing of mogelijkheid.

's avatar
1 jaar geleden

Heftig

Joann123's avatar
1 jaar geleden

Sterke vrouw ben je!💪🏼