Kroelkip16's avatar
7 jaar geleden

Jep indd.. ik ga nooit uit of iets dergelijks. Ben een gastouder en ben 24/7 bij mijn kids. Vanaf dag 1 komen ze op de eerste plaats en zo hoort het ook. Maar indd.. jezelf elke keer weer moeten bewijzen tegenover de buitenwereld moet niet nodig zijn.

Mamatascha's avatar
7 jaar geleden

Inderdaad, jammer dat de buitenwereld het standaart als een ramp beschouwt zodra je jong een kind krijgt. Hij of zij word echt niet constant bij opa/oma gestopt voor verjaardagen of uit te gaan. ook deze ouders gaan niet allemaal uit elkaar, en vaak proberen ze JUIST op hun best voor het kind te zorgen. Ongelooflijk dat ze je niet serieus willen nemen. Juist dan zouden ze eerder moeten luisteren. Helemaal omdat het om een kind gaat.

Kroelkip16's avatar
7 jaar geleden

Goed gezegd. Ik zelf was ook 18 toen ik zwanger was. Inmiddels ben ik 27 en heb ik 2 prachtige dochters waar in ontzettend trots op ben! Door zulke programma's krijgen mensen echt een verkeerd beeld van tienermoeders. Toen mijn dochter ziek was toen ze 1 week oud was, en continue huilde en ik de huisartsenpost belde voor advies kreeg ik te horen "als je der niet wilt, mag je der ook gewoon hier brengen hoor". Continue moest er iemand anders voor mij bellen als het om m'n dochter ging want niemand nam me serieus terwijl ik alleen het beste met m'n dochter voor had. M'n dochter heeft van het begin af aan de aandacht, liefde en verzorging gehad die ze nodig had. We hadden eigen huis en een stabiele relatie (nu nog). Tuurlijk was ik wat onzeker, maar volgens mij ben je dat soms ook nog wel als je ouder bent als je voor het eerst moeder wordt. Jammer alleen dat je door de buitenwereld nog onzekerder wordt gemaakt.

Damaya's avatar
7 jaar geleden

Weet er alles van as psy patiënt xxx