5 jaar geleden

Aah snap ik helemaal ? geniet sowieso van alle tijd dat je samen hebt❤️ wonen ze in de buurt? Want anders kan vast ook wel geregeld worden dat je bij hen in de buurt kan bevallen en bij hen kraamzorg kan krijgen (mits jullie dit zelf ook zien zitten natuurlijk?).

5 jaar geleden

Wat fijn dat de medicatie aansloeg bij je moeder! De vorm kanker die mijn moeder heeft is helaas de meest agressieve, dus met zware chemo duurt het hopelijk nog steeds maar 1 jaar... dus ik heb het gevoel alsof elke week telt. Ook omdat ik alleenstaand ben en zij bij de bevalling en kraamweek aanwezig zou zijn, ook zou gaan oppassen over een paar maanden. Het ziekenhuis benadrukte steeds maar dat het zulke zware chemo's zullen zijn, dus ik durf zo weinig hoop te hebben.

5 jaar geleden

Jeetje wat een naar nieuws! Maar voordat je overhaaste beslissingen neemt (huis verkopen en baan opzeggen) wacht eerst af of de chemo aanslaat, hoe je moeder haarzelf voelt etc. Je hebt nog zwangerschapsverlof, recht op zorgverlof... Als geen enkele medicatie had aangeslagen had mijn moeder net aan de bekendmaking van onze zwangerschap meegemaakt, en nu is ze aan het vechten om de geboorte van m'n broers kindje mee te maken. Don't loose hope❤️

5 jaar geleden

Heb je nadelen ervaren van 't inleiden? Zware bevalling of kraamtijd...? Het is mijn 1e kindje, dus nou heb ik zelf geen vergelijkingsmateriaal en denk ik dat het voor mijzelf niet zou uitmaken. Ik ben doorgestuurd naar de gynaecoloog om erover te praten.