4 jaar geleden

Sorry voor late reactie Ja dat kan ik mij goed voorstellen!! Oog fijn dat hij zo goed gaat 😍😍😍

4 jaar geleden

Wat fijn! Ja, het is heel heftig. Vorige week is onze kleine draak 1 geworden. Een blij gezond kereltje. Ik was heel erg aan het overcompenseren, voelde me schuldig omdat hij ziek werd door dat mijn lijf niet deed wat het moest doen. Voor een volgende bevalling ben ik zelf ook bang, terwijl de wens groot is. Ik kreeg laatst een tip over een doula dus ben me daarin aan het verdiepen. Ik weet niet of je al zwanger bent maar Hopelijk vinden jullie ook een manier zodat jij je op je gemak gaat voelen. Je bent vast een super moeder ?

4 jaar geleden

Het gaat goed nu met ons. We hebben er wel wat aan overgehouden en vinden het soms moeilijk om er over te hebben maar ik heb een kern gezonde zoon op de wereld gezet en kijk met geluk naar hem. Wel bang voor een volgende bevalling.. heftig dat ook jij zonder info achter werd gelaten het gebeurd zo vaak en het is zo niet nodig. Fijn dat EMDR bij jou helpt! En ik hoop dat het goed gaat met jullie na dit mee te maken. Dikke knuffel terug voor jullie !

4 jaar geleden

Wat een verhaal. Hoe gaat het nu met jullie? Hier dezelfde ervaring. Zoonlief werd marmergrijs en zo van mijn borst geplukt. Ik bleef alleen achter zonder info. Verschrikkelijk traumatisch. Denk goed aan jezelf! Bij mij helpt EMDR voor een deel goed. Een hele dikke knuffel voor jullie.