10 jaar geleden

dat is minder dat je diastase hebt. hopelijk heb je er nie veel last van. ik ben nog wel misselijk maar met vlagen.de moeheid daar heb ik geen last meer van. ik probeer onze oudste, een dochtertje zoveel mogelijk mee te nemen na de vk en overal erbij te betrekken. willen jullie weten wat het wordt, ik nie alleen da het gezond is. mijn man de wil het wel weten.

10 jaar geleden

bij ons ook alles goed...hier wel al een flink buikje maar mijn buikspieren zijn al niet zo best en ik heb een diastase , dan heb je in het midden een soort gat in de buikspieren zitten...dit heb ik vanaf mijn eerste zwangerschap. Daardoor heb ik al vanaf 6 weken het gevoel dat mijn taille verdwenen is...nou ja...wat maakt het uit, je krijgt er zoveel voor terug !Misselijkheid is helaas nog niet echt over hier...maar hopelijk komt dat ook nog.

10 jaar geleden

Hey hier gaat alles goed. Ben bijna 14 weken en de kleine groeit goed. Heb het hartje al horen kloppen, net een trein. Het buikje wil nog nie echt groeien maar da maakt nie uit, had ik bij de eerste ook. Wel met vlagen misselijk geweest en moe. Nu gaat het gelukkig weer. En bij jullie??

10 jaar geleden

Hoe gaat het nu daar bij jullie ?