7 jaar geleden

Wat zal je ontzettend geschrokken zijn. Mensen kunnen er vaak luchtig over doen met: het kan geen kwaad en gaat vanzelf over. Maar als moeder verandert er veel. Je wordt zo bruut op de sterfelijkheid van je kind gedrukt. Als moeder van een 5-jarige zoon die inmiddels 4 aanvallen achter de rug heeft waaronder eentje waarbij zijn ademhaling na de stuip niet weer 'gewoon' op gang kwam, weet ik dat de impact echt gigantisch kan zijn. Heel veel sterkte!

7 jaar geleden

Dankjewel, ik merk aan mezelf dat ik wel rekening houdt met nog een aanval, drukkere dagen wil ik het liefst met haar thuis spenderen. Ik voel me net een controle freak... Maar so far so good en geen herhaling gehad, de kleine meid doet het goed.

7 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie, ikzelf heb ook het idee dat het met de drukke decembermaand te maken heeft, weinig slaap, heel veel indrukken en dan het (denk ik) eerste keer het besef van sinterklaas en/of de kerstman, en bhet vuurwerk.... Maar debk dat ik oud opnieuw dit jaar toch thuis vier, zodat ze gewoon naar haar eigwn bedje kan etc.

7 jaar geleden

Dankjewel, maar hoe heb je die 3 aanvallen een plaatsje kunnen geven, heeft dat echt met "geef het een tijdje" te maken?