1 jaar geleden

Ik heb precies het zelfde vandaag te horen gekregen. Hadden jullie je laten testen? Wij hebben namelijk de bloedtesten gedaan en hopen op goede uitslagen :(

1 jaar geleden

Wat vervelend voor jullie om zo’n bericht te krijgen. Ik kan alleen maar zeggen, laat je niet gek maken en geniet van je zwangerschap! Wij hebben de bloedtesten en punctie niet gedaan. Zo’n watervruchtpunctie is ook niet zonder risico, dus wij hebben onszelf de vraag gesteld: ‘wat als de uitslagen niet goed zijn, wat doen we er dan mee?’. Weghalen was voor ons geen optie + wij hadden wat ervaren verloskundigen in onze kenniskring die ons duidelijk maakten dat die witte darmpjes maar 2% betekent dat het fout kan zijn. Die 2% nam mijn behandelend gynaecoloog niet in de mond, die had meer baat bij de volgende dag: hij had wel een plekje vrij voor een punctie. Niet gedaan, wel af en toe - onnodig - in spanning geleefd. Onze zoon is kerngezond, heeft niets en is nu al bijna 6 jaar. Wij stelden onszelf ook gerust met: wij zijn jong, gezond en er is bij beide van onze families geen down syndroom of wat dan ook aanwezig. Laat je niet gek maken en geniet van je zwangerschap en sterkte ❤️

5 jaar geleden

Hoi! Ik ben heel benieuwd hoe dit is afgelopen..

1 jaar geleden

Na de geboorte van de tweede ben ik gestopt met het schrijven van blogs. Nu lees ik deze reacties pas. Haha. En ik snap dat mensen willen weten hoe het is afgelopen. We hebben een kerngezonde zoon, er was niets aan de hand! Te veel onnodige info dat te veel stress geeft aan een zwangere.

5 jaar geleden

hoe is het afgelopen met de echodense darmen? ik onderga nu hetzelfde verhaal bij ons 2e kindje... aan het wachten op DNA uitslag voor mucoviscidose... ?

1 jaar geleden

zie bovenstaande reactie. Hopelijk is bij jullie ook alles goed gegaan!

6 jaar geleden

Beste jleh,gisteren mijn 20 weken echo gehad.mijn zoontje heeft ook echodense darmpjes,klein deel is wit.maak me nu echt zo'n zorgen.donderdag 22 maart pas weer echo.is jullie kindje toch nog gezond geboren?

1 jaar geleden

Na de geboorte van de tweede ben ik gestopt met het schrijven van blogs. Nu lees ik deze reacties pas. Haha. En ik snap dat mensen willen weten hoe het is afgelopen. We hebben een kerngezonde zoon, er was niets aan de hand! Te veel onnodige info dat te veel stress geeft aan een zwangere. Hopelijk bij jullie ook een gezond kindje!