10 maanden geleden

Wees blij met jezelf en wat je hebt doorstaan. Ga dan ook je rust pakken en genieten. Samen. 12 uur werken per dag is dat echt nodig? Je leeft maar 1 keer zoals je hebt gemerkt. Ik word moe van wat je allemaal opschrijft. Je moet zoveel van je zelf… adem in en adem uit. En ja ik ben ook heel ziek geweest en weet waar ik het over heb. Ook tijdens de laatste zwangerschap en een man die door moest werken. Maar we hebben het gered samen en genieten zoveel mogelijk. Want morgen is niet zeker!

10 maanden geleden

Je man die 12 uur werkt en jij die soms vier dagen werkt??

10 maanden geleden

*hij is 12 uur per week van huis voor werk 4dagen per week idd

10 maanden geleden

Wat ik wel denk… waar is tijd voor jezelf en de kinderen en je partner ? Werken is niet alles… tuurlijk moet er geld verdiend worden..

10 maanden geleden

Zondag en maandag hebben we samen vrij en beiden 1 dag per week voor onszelf (of met 1 kind thuis haha) tis lastig om alles zo te regelen dat je tot rust kunt komen, hebben we het eerste jaar wel gehad maar nu minder.. we doen wat we kunnen en soms neem ik een paar dagen vrij om even helemaal niks te moeten van mezelf. Ik ben zzp’er heb een haarsalon, dat geeft wel wat pressure

10 maanden geleden

* 12 uur per dag, 4 dagen per week

10 maanden geleden

❤️