Het ligt er zeker weten aan wat je gewend bent. Waar ik vroeger alleen maar "echte" cola wilde van het bekende merk ben ik uiteindelijk overgegaan op huismerk maar dat vond ik eerst niet echt lekker maar in de loop van de tijd. Het is soms ook gewoon wennen zeker als je iets altijd gegeten of gedronken hebt maar de kosten die je kunt besparen zijn het zeker waard ;)

7 jaar geleden

ik krijg van bekenden ook te horen dat A merken veel beter en lekkerder zijn, nou mijn antwoord is altijd, ligt eraan wat je gewend bent, ik vindt het net zo lekker en vaak nog lekkerder ook dan A merken. Ik weet van mijn vader (vlamaker is geweest) vla van campina en budget merk van AH komen uit hetzelfde fabriek en in de receptuur kleine verschillen. En door die verschillen vindt ik budget merk lekkerder

Dan ben je al heel goed bezig als je weet waar hethet goedkoopste is. Vaak zitten er best grote verschillen in bij sommige producten. Wij zijn hier ook van de basic en budget merken. Scheelt ook enorm in de portomonee :)

7 jaar geleden

ik ben er onbewust er mee bezig maar niet op papier. Ik weet wel wat we ongeveer we eten en we nodig hebben en wij vriezen vlees altijd in, we kopen altijd in de aanbieding of ik weet de plek waar het goedkoopst is. Ik kom wel bij 5 winkels en sommige vlees die wij eten is bij de groothandel standaard goedkoopst ook al hebben ze van een merk in de aanbieding. Wij zijn vooral van de budget en basic merken.