7 jaar geleden

En met de tips van Tessk zou ik zeker wat mee doen! Ik let ook altijd erg op hoe ik iets schrijf en of de leestekens en hoofdletters goed staan. Dat leest een stuk makkelijker! Maar wat Tessk al zegt: niks moet ;-)

7 jaar geleden

Welkom op Mamaplaats! Ik vind het ook lastig om blogs te schrijven, maar probeer het iedere keer wel te doen met de leukste, beste of mooiste woorden. Lukt me niet altijd! Maar ik schrijf in ieder geval en dat voelt goed! Soms schrijf ik dingen van me af, die ik echt kwijt moet en dan wordt het echt een flutblog, vind ik. En soms kan ik er wel een mooi verhaal van maken. Heel veel succes met schrijven en ik zal je gaan volgen!

7 jaar geleden

Welkom! Altijd leuk, nieuwe blogsters. Qua onderwerpen heb ik geen tips. Wat Chiara zegt: schrijf waarover jij wil. Technisch gezien zou ik wel enig aandacht besteden aan hoofdletters, leestekens, goede verdeling en leesbaarheid. Denk ook aan opbouw en de lengte. Lange blogs (ben ik vaak ook schuldig aan) lezen soms niet zo lekker weg. Maar wel als je er technische aandacht aan besteed. Spellingcheck doet ook wel wonderen. Ik vind namelijk dat er op het wereldwijde web meer slechte dan goede blogs te vinden zijn ;-) Doe trouwens met de tips wat je wil hoor! Je 'moet' niks, alleen plezier hebben in wat je schrijft!

7 jaar geleden

Leuk! Welkom! En tips? Gewoon schrijven wat er in je opkomt en waarover je wilt! Ik ben benieuwd naar je volgende blogs :D