6 jaar geleden

Wat een handige tips. Mijn man en ik proberen al ruim 6 jaar zwanger te worden en ik spaar al heeel lanog babyspullen. Momenteel ligt er haast een hele uitzet op zolder. Hahaha

6 jaar geleden

klopt wat je zegt hoor, ik heb het ook bekeken vanuit het winkelende oogpunt, ik shop niet graag online dus als je het zo bekeek was het misschien wel voordeliger. iedereen staat vrij om te kopen waar hij of zij wil natuurlijk, en wij doen het op onze manier niks mis mee. ieder heeft z'n eigen producten die hij of zij fijn vind natuurlijk en de 1 houd wel van de wibra en de ander niet geen probleem vind ik. ik kom vrijwel nooit bij de etos dus vandaar dat ik niet wist dat zij dat ook hadden van woezel&pip maar ga het zeker in de gaten houden.

6 jaar geleden

Etos is ook een aanrader voor Woezel en Pip spullen. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen of geven een gratis Woezel en Pip product bij web bepaalde aankoop.

6 jaar geleden

Bedankt voor de link van de blokker! Kwam er zo achter dat er Woezel en Pip kookspullen bestaan, ideaal voor als onze kleine meid een houten keuken voor haar verjaardag krijgt! Niet alle spulletjes zijn bij blokker het goedkoopst. Het stoeltje hebben wij voor €30,- bij www.mamaloesbabysjop.nl gekocht. Babyspullen van de Wibra vond ik kwalitatief niet fijn. Bleef niet lang mooi. Kocht juist graag spullen voor de uitzet bij mamaloesbabysjop en ben een groot fan van de hema. Ook koop ik graag bij prenatal en dan hun eigenmerk ook best betaalbaar. En natuurlijk de Zeeman. Onze babykamer, box enz hebben we 2e hands, maar dan wel een nieuw matras en boxkleed. Success met je baby uitzetlijst en geniet van je zwangerschap.