6 jaar geleden

Hier ook 13 weken verder en nog steeds vloeien. Soms 1 of 2 dagen niet. Maar dan is het er weer. Al bij huis arts geweest met 9 weken en zei ja soms duurd het wat langer. Uitstrijkje gehad en niets aan te zien. Maar ben er ook compleet klaar mee.

8 jaar geleden

Misschien is het verstandig dat je een inschatting maakt van hoeveel bloed verlies je hebt per keer dat het komt. Het klinkt gek om te horen maar ik heb hier ook verhalen gelezen dat er stukjes placenta zijn blijven zitten. Ik heb zelf geen ervaring met veel en lang bloed verlies dus ik kan je niet verder tips geven van wat het allemaal kan zijn maar als je je zorgen maakt ga dan even naar je huisarts en geef haar/hem zoveel mogelijk info van hoe vaak, hoe lang wel en niet en dus hoeveel en misschien de kleur en of er slijm bij zit. Aan de hand daarvan kan de arts een betere indruk krijgen van wat er kan zijn. Heel veel sterkte met alles en ik hoop dat het bloedverlies snel onder controle is.

8 jaar geleden

Na 16 weken mag je bij de huisarts aankloppen, niet bij de verloskundige. 600 cc bloed bij een bevalling is wel redelijk normaal, het is wat aan de hoge kant maar niet absurd. Het kan overigens wel een jaar duren voordat je je normale cyclus weer hebt en weer 'normaal' bloedt, ook qua normale hoeveelheden. Dus ik vind het vooralsnog niet verontrustend. Maar, neem vooral even contact op met je huisarts, beter het zekere voor het onzekere nemen!

8 jaar geleden

Ik denk dat het handig is als je er contact over op neemt met de verloskundige. Zij kan je advies geven of gerust stellen. Dan weet je ook beter wat er normaal is en of je je zorgen moet maken