8 jaar geleden

Wat kunnen mensen toch dom en vervelend zijn.. Geniet er lekker van! Hier ook een tweede zoon, maar zoals je zegt: een meisje was net zo welkom geweest..

8 jaar geleden

Gefeliciteerd! En wat brutaal om op zo'n manier te reageren zeg... Zelfs al weet je niet wat een ander in het verleden meegemaakt heeft, vind ik het heel vreemd om zulke uitspraken te doen. Hopelijk trekken jullie je er niets van aan en genieten jullie van het kleine mannetje!

8 jaar geleden

Superleuk!! Ik zou me niets aantrekken van die mensen, alleen jullie weten namelijk wat jullie zijn doorgegaan en hoe gewenst een kindje is. Het geslacht maakt helemaal niets uit! Zelf heb ik ook een overleden zoontje en ik wil dolgraag een kindje en het belangrijkste dat hij/zij gezond is uiteraard, maar omdat mijn overleden kindje een jongetje is, denk ik dat iets in mij nogmaals een jongen zou willen. Niet dat hij vervangen zal worden, maar gewoon omdat je eenmaal 'zoon' hebt gezegd, maar dit niet meer kan zeggen en dit wel graag wilt ofzo.. Maar ik fantaseer ook veel over een dochtertje.. Ik wil ze alleen maar gezond en wel in mijn armen.. De liefde voor beide zal hoe dan ook even groot zijn! Geniet van jullie zoontje en je zwangerschap xxx (excuus voor mijn te lange bericht!)

8 jaar geleden

Wat een waardeloze reacties. Bij mij op facebook deelt iedereen die zwanger is het geslacht zo'n beetje. Op mijn werk hadden ze destijds bij mij zelfs een soort weddenschap afgesloten over wat ze dachten dat het werd... Ik ben juist blij dat we tegenwoordig de mogelijkheid hebben om het van te voren te weten. Maakt dingen uit kiezen zeker een stuk makkelijker! Lekker genieten van jullie mannetje in je buik!