5 jaar geleden

Bij mij heeft (denk ik) accupunctuur geholpen. Waren 8 maanden bezig, na 2 behandelingen daar was ik zwanger. Je moet er in geloven, maar baat het niet schaadt het niet

5 jaar geleden

Na 3,5 jaar onverklaarbare subfertiliteit; 5 mislukte iui’s; 1 spontane zwangerschap (na 2 jaar en 8 maand) die helaas eindigde met 7 weken omdat deze buitenbaarmoederlijk was .. kan ik met recht zeggen dat bij iedereen in de mmm (medische mallemolen) een uniek verhaal hoort.. wij zijn gelukkig inmiddels na 3,5 jaar spontaan zwanger geraakt in een medische pauze en dat is met recht een wonder te noemen.. hoe? Ik heb veel dingen gedaan en wat het succesverhaal is - geen idee! Accupunctuur, touch of health, edelstenen, yoga, aangepaste voeding.. je kunt soms de gekste dingen ondernemen.. maar het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd tijdens het heeel lange wachten is dat je niet moet vergeten te genieten van de dingen die je wel hebt; positief te blijven en te blijven praten met je partner.. bekijk het proces stap voor stap samen, volg je gevoel en houd hoop! Ik praatte veel met lotgenoten op brabbels.com in de mmm, dat heeft geholpen.. vooral het van je afschrijven en ook je verdriet er gewoon laten zijn zorgt ervoor dat je niet opgeslokt wordt door die allesoverweldigende wens ... van eisprong naar eisprong of NOD naar NOD leven, is geen leven.. succes sterkte en vergeet niet te genieten samen .. ook deze tijd komt niet meer terug maak er samen het beste van!

5 jaar geleden

Wij waren 2,5 jaar bezig voordat ik zwanger raakte van onze oudste dochter. Hier was er medisch gezien niks aan de hand (uitgebreid gecheckt in het ziekenhuis) wat wij anders hebben gedaan toen het raak was: Ik ben de maand ervoor begonnen met andere multi vitamines Solgar Prenatal. Ik merkte direct dat mijn cyclus iets langer werd na het slikken van deze vitamines. Normaal 25/26 dagen met deze vitamines 39/30 dagen. Ook gebruikte we pre-seed glijmiddel. Ik ben overigens deze vitamines blijven slikken ook tijdens de borstvoedings periode en 3,5 maand na de bevalling raakte ik opnieuw onverwachts zwanger van ons 2de kindje. Ons 3de kindje kwam ook heel vlot: 14 maanden na de bevalling van de 2de. Ik slik deze vitamines nog steeds ivm borstvoeding en 4 per dag (i.p.v. 2, dit is de dosis die in Amerika aangeraden wordt) succes!

5 jaar geleden

Veel sterkte! Ik zag dat je geen blog op social media gedeeld wil hebben, maar deze staat op fb. Dit wilde ik je wel even laten weten..