2 jaar geleden

Dank u, voor jou ook een fijne moederdag. Dank u voor je lieve woorden. Dan heb jij het ook net zo druk met 4 kids... wij hebben er ook 4 😃 . De tafel met stoelen gebruikte ik omdat ze het tafelblad beiden hebben weten te breken terwijl ze in de stoel zaten (geen idee hoe ze dat voor elkaar krijgen). En omdat ze altijd recht stonden te dansen erin. Had IKEA stoelen, maar wat ik ook deed, ze kwamen altijd los. Daarna eetstoelen met 5 puntsgordel gekocht, daar kwamen mijn houdini's ook uit... Het was niet veilig meer, dus besloot dan maar een tafeltje met stoelentjes te kopen.

2 jaar geleden

Ik snap dat je dat hebt gedaan. Ik heb polsbandjes, maar het principe is hetzelfde. Trek je niks aan van wat anderen denken. Beter 3 kids met een honden tuigje, dan 3 kids die onder een auto rennen of kwijt raken.

2 jaar geleden

ik kreeg een tweeling. anderhalf jaar na mijn oudste, een dochtertje. Toen ze alle drie liepen en ja, liesfst verschillende kanten op, heb ik de volgende veilige oplossing gevonden. Een tuigje van de kinderstoel aan bij alle drie en een uitlooplijn per kind. Een honderiem ja, en ik heb er ook heel veel en vaak vreselijk commentaar op gehad. Maar er is er nooit één zo maar de straat op gerend en voor een auto of zo gekomen. Het is maar wat je het belangrijkst vindt. Strkte met de drukte.

2 jaar geleden

Lieve mama, wat heb jij een zware klus. Knap dat je het zo beschrijft, je doet het goed en hebt het beste voor je kinderen voor ogen. Respect hoor dat je het aandurft, een tafel met stoeltjes op die leeftijd. Het lijkt me een heel gedoe, als het lukt heb je er hopelijk gemak van. Ik heb geen tweeling, dus kan niet weten hoe het is. Wel ook 4 kinderen dus de fases die je beschrijft herken ik wel. Pittig, met die peuters. Ik probeer keuzes te geven waar mogelijk, dingen zelf te laten doen (ondanks de rommel en dat het zo lang duurt) . Wij mama's moeten elkaar steunen toch;). Ik hoop dat je ook genoeg rust krijgt! En een fijne moederdag hebt straks. Groetjes