's avatar
1 jaar geleden

Parechovirus… Nooit van gehoord totdat ons zoontje er met 4 weken een hersenvliesontsteking door opliep… Hij heeft er goddank niks aan overgehouden maar de angst zit er nog steeds in als hij koorts heeft… Ik hoop dat jouw zoontje er ook niets aan overhoudt.

's avatar
1 jaar geleden

Vreselijk en helaas zo herkenbaar. Mijn dochter van inmiddels 15 werd toen ze 2 dagen oud was opgenomen. Het verhaal is verder nagenoeg hetzelfde. Ze heeft er gelukkig niks aan overgehouden omdat we er optijd bij waren. Maar het heeft mij toen als 20 jarige heel erg onzeker gemaakt. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

's avatar
1 jaar geleden

Vanwaar hier altijd halve verhalen?

's avatar
1 jaar geleden

Zitvje er net in en dan stopt het. En dit interesseerde mij nou net heel erg. Mogelijk heeft.broer dat ook gehad...

Trv's avatar
1 jaar geleden

Geen half verhaal, dit is het hele verhaal van de hersenvliesontsteking. De andere opname had die iets anders

's avatar
1 jaar geleden

Mijn zoon heeft ook een paar dagen naar zijn geboorte een bacteriële hersenvliesontsteking gehad nu 1,5 jaar later zijn we nog steeds bezig met ziekenhuis in en uit lopen doet ie nog niet veel woorden zegt ie ook nog niet maar we hebben nu een second opinieonderzoek aangevraagd. Ik weet precies hoe je je gevoeld hebt op dat moment en dat wens je geen enkel ouder toe bang dat je je kleintje kwijt raakt wens jullie heel veel sterkte 1 tip blijf praten en volg altijd je moeder gevoel!