10 jaar geleden

Dat wordt vaak gevraagd. Zelf vind ik het helemaal niet druk. Maar ik werk niet en mijn werkt in ploegentijden en dus vaak een dagdeel thuis. Ook zitten de oudste twee al op school. (7 en 4 jaar). En nu in de vakantie zijn ze de hele dag buiten aan het spelen. Onze jongste is bijna 8 maanden. Ik vind het heerlijk! Soms natuurlijk wel eens hectisch maar het valt mij mee!

10 jaar geleden

Mooie constatering he, dat je zo veel liefde kan hebben! :) Maar 3 kids, is dat niet heeeeeel erg druk? Ik heb altijd Gezegd dat ik 3 kinderen wilde. Maar nu ik er 2 heb begin ik Daar toch aan te twijfelen. Niet omdat het me niet meer leuk lijkt maar meer omdat het me super druk lijkt. Wat is jouw er ervaring?

10 jaar geleden

Mijn oudste dochter is net 7 jaar geworden en nog ieder jaar sta ik dan even stil bij haar bevalling en het mooie moment dat ze geboren werd. Ook ik denk regelmatig "wat gaat de tijd toch (veel te) snel". We hebben nu drie kinderen en van alle drie hou ik ontzettend veel, je hart heeft veeeeeeeeeeeeel meer liefde dan je denkt!