10 jaar geleden

nee geen meerling ( elke keer 17 maanden ertussen) en gek is dat we bij de eerste maar niet zwanger konden worden.. kom zelf uit het uiterste zuiden maar als je nog wat nodig hebt... ik doe alles weg nu namelijk ( ook ledikantje/ badje / tummy tub etc...)

10 jaar geleden

Dank je wel Claudia, het klopt ook de kleintjes gaan er komen. We gaan dit samen doen. Vind het erg spannend allemaal maar heb gisteren een echo gehad en zag twee kleine druktemakertjes. 4 onder de 5 jaar! Toevallig ook een meerling erbij?

10 jaar geleden

nou het gaat wel lukken hoor en ten eerste een dikke proficiat!! ik zou wel al vantevoren aan de bel trekken zodat je al begeleiding krijgt ivm de postnatale depressie wellicht kunnen ze je al vantevoren ondersteunen. Komt goed en ook qua plaats etc... succes!!! en volg je gevoel en als ik je verhaal leest zegt hij in alles dat de kleintjes er gaan komen... ik weet dat het moeilijk is maar vraag hulp ook voor thuis en je zult zien dat het gemakkelijker wordt dan het nu lijkt.. en qua drukte valt het na de eerste maanden wel mee.. ( en ik het er 4 onder de 5 ;) )

10 jaar geleden

Realiseer je de impact van een abortus. Zeker omdat ik tussen de regels lees dat jullie stiekem toch een beetje blij zijn. Een vriendin van mij heeft een abortus ondergaan en zegt nu nog na jaren. Ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed. Heel veel sterkt met je beslissing. Ps er is een stichting die je hierin kan begeleiden heet geloof ik Siraz o.i.d