amitaf81's avatar
10 jaar geleden

Ja eerste voeg scheutje olie dan glaasje maïs en daar strooien gelijk het zout en de kruiden .deksel op. Op het midden vuurtje. En nog tip als geen verbrand erronder bodem. Olie, maïs en zout in pan en opbhet vuurtje. Heel even af en toe omroeren zodat je ziet maïs begon de kleur wit en bijna gaat ontploft''je weet wel wat ik bedoeld'' dan deksel erop.. je hoort dat er veel plop. Nog even beetje kiertje deksel open als helemaal vol pan dsn meteen vuurtje uit..

amitaf81's avatar
10 jaar geleden

Succes!!. Echt om te moeite waarde om te proberen. Heerlijk als jullie sprculoos houden. Laat me weten als je gemaakt is

Ladu's avatar
10 jaar geleden

Hoi, de kruiden en het zout, moet dat gelijk al in de pan of pas als alles klaar is? Klinkt echt heel erg lekker, binnenkort eens popcorn kopen..

Anneke Jens's avatar
10 jaar geleden

Wat een lekker recept en een aparte combinatie ;) Ga ik zeker eens proberen. Heb het mn kleintjes zojuist beloofd