Terug
Blog header image

Zweten voor twee !!!

Tijdens een zwangerschap veranderd je lichaam voortdurend. Met andere woorden van een sportief lichaam naar een bolle buik.
Lindsy83
6 jaar geleden

Wat lijkt me dat een leuk beroep wat je hebt! Maar inderdaad goed dat je naar je lichaam luistert. Fijn gevoel is dat he, dat kindje in je buik. En je gaat het steeds duidelijker voelen :)

christyk
6 jaar geleden

Hoi Lindsy Ik heb zeker een leuk beroep. Veel zingen en dansen en ook nog kinderen entertainen. Gelukkig kan ik de meeste activiteiten nog doen tijdens de zwangerschap. En met heel veel kindjes om me heen raak ik ook wel een beetje gewend als ons kindje er straks komt. Als ik rustig op de bank lig of in bed voel ik de baby het meeste. Ik hoor veel mensen zeggen dat je het straks ook begint te zien. Daar ben ik heel benieuwd naar. Zelf ook altijd sportief geweest ? Of nog steeds?

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik ben zelf niet echt sportief... Wel geweest maar dat is al best lang geleden. Ik wil wel weer kijken dat ik rustig aan wat kan opbouwen. Dat zien bewegen is bij de een wel meer dan bij de ander. Volgens mij haf ik het zelf vanaf 30 weken ongeveer, maar weet ik niet meer zeker. De een ziet de buik een beetje 'bubbelen' en de ander ziet coplete voet of handafsrukjes! Ik kon uren naar mijn buik kijken toen hij zo bewoog :) In deze blog staat wel een leuk filmpje van zo'n bewegende buik: http://www.mamaplaats.nl/blog/de-laatste-loodjes-wegen-het-zwaarst-15 ps schrik niet van het toeter geluid in het filmpje ;)

christyk
6 jaar geleden

30 weken komt voor mij bijna inzicht nog een maandje en dan ben ik 30 weken. Ik ben heel benieuwd. Ik geloof het graag. Ik denk dat ik er ook uren naar ga zitten staren :). Ja ik hoop dat ik er ook tijd voor ga vinden na mijn zwangerschap, maar op dit moment kan ik echt niet wachten om weer lekker actief bezig te zijn. Dus hopelijk blijft dat gevoel. Gelukkig heb ik een eigen personal trainer thuis. ( mijn vriend) dus dat is wel ideaal. Ik ga het filmpje meteen kijken. Bedankt voor het delen

rebo1982
6 jaar geleden

Sportief zeg! Daar kijk ik altijd zo tegenop! Ik ben nooit zo van het sporten.. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in beide zwangerschappen uiteindelijk maar bedacht heb dat ik toch echt iets moest gaan doen om niet alleen maar zwaarzwanger op de bank te hangen. :)

christyk
6 jaar geleden

Hey rebo1982, Ik herken het gevoel van gewoon op de bank willen zitten en niets doen. Afgelopen week was ik wat grieperig. Ik heb in die week alle koffietijd aflevering gezien. Ik voel de me steeds luier worden ook al wist ik dat ik de rust even nodig had. Deze week ben ik weer beter en ben ik meteen begonnen met op tijd opstaan en veel werk te verrichten. De dag lijkt nu zoveel langer te duren. Ik sport nu niet meer, maar probeer wel in beweging te blijven. Steeds vaker neem ik de fiets of loop ik naar de supermarkt. Het is een gedragsverandering, want ben je altijd gewend om de auto te pakken ga je dit iedere keer doen. Zoals de mannen op mijn werk zeggen ; "je bent wel zwanger, maar niet ziek." Ik kijk er naar uit dat het weer mooi weer wordt. Heerlijk buiten wandelen. Ik zeg maar zo alle beweging is mooi meegenomen. Zowel fysiek als mentaal voel ik me er goed bij. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar wat jij tijdens je zwangerschap aan beweging zowel hebt gedaan . Groetjes christy

Blog header image

Fabio Joan

Voor de kenners, die weten vast naar wie hij vernoemd is.