Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • zwanger
  • hip
  • moeder

Zwangerschaps app's voor de hippe moeders

Speciaal voor de hippe moeders zijn er super toffe mobiele apps gemaakt die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap. Watch Me Change is een app waarmee je veranderingen aan je lichaam kunt vastleggen. Er is een app om je gezicht vast te leggen, eentje om je zwangerschap te volgen en nog een andere om je afslankpogingen te registreren. Door steeds opnieuw een foto te maken ontstaat uiteindelijk een timelapse-video van de veranderingen aan je lichaam. De app waarschuwt dagelijks dat het weer tijd is om een foto te maken. Daarmee lijkt het erg op Daily Mugshot, een dienst waarmee je al veel langer een dagelijkse foto van jezelf kunt maken. Watch Me Change richt zich echter op bepaalde doelgroepen. Je gaat bijvoorbeeld je buik fotograferen, zodat je gaandeweg ziet dat ‘ie dikker wordt (of juist z’n extra vetlagen kwijtraakt).

Watch Me Change Face maakt foto’s van je gezicht en maakt er een videootje van, die zodanig is gemaakt dat je gezicht steeds verder verandert. Je kunt het filmpje daarna uploaden naar YouTube of Facebook. Reminders zorgen ervoor dat je elke dag een foto maakt. Eventueel kun je de foto uitstellen, als het qua timing niet helemaal uitkomt. Bijvoorbeeld als je wat later uit bed bent en net onder de douche vandaan komt. Het mooie van de app is dat je niet steeds de foto op dezelfde wijze hoeft te maken. Je ogen hoeven niet steeds op de juiste plek gepositioneerd te worden. Dat past de app zelf aan. Foto’s die wat tegenvielen kun je later weggooien, voordat je de video creëert.

Downloaden: Watch Me Change Face (€0,79) Ook verkrijgbaar: Watch Me Change Pregnancy (zwangerschap) (€0,79) en Watch Me Change Weight Watch (afvallen) (€0,79)

Bron: http://www.iphoneclub.nl

Bekijk hier de top 5 zwangerschaps app's!

10 jaar geleden

Ik heb ook een aantal kaatren uitgeprint en het helpt een beetje orde te scheppen in de chaos die er bij mijn oudste in haar hoofd zit, aangezien ze ADHD heeft. Ze vergeet alles, want ondanks de medicijnen en de vele therapieebn is het niet zo dat het allemaal even soepel verloopt, vele dagelijkse strijd en er is nooit iets netjes in haar kamer. Nu zie ik kleine verbetering, maar alle beetjes helpen. Alle kleine sprongen die ze maakt zijn geweldig. En we zijn er trots op. Onze twee jongste nemen het ook over, hoe je tanden moet poetsen, opruimen en dat daar dan een beloning tegenover staat zoals muziek hard aan en een flink rondje dansen of even knutselen of tekenen noem maar op. En niet door elkaar praten en geen driftbuien, zijn ook erg goed. Ik hoef het plaatje maar aan te wijzen en de boosheid is verdwenen en er wordt verteld wat er echt aan de hand is, daar doe ik het voor. Top website vind ik dit en ik raad hem aan iedereen aan.Groetjes de mama van 3 dochters.

10 jaar geleden

Net zwanger wat en geweldig gevoel

12 jaar geleden

Wat een leuke app om bij te houden tijdens je de zwangerschap je lichaam in de gaten te houden. Dat zal aan het einde van de zwangerschap zeker een leuke film opleveren.

12 jaar geleden

Tof! Ik maak nu iedere dag even snel een foto van mijn kleintje. Als ik terug kijk, zie je heel gaaf de veranderingen in zijn gezichtje van de baby. Dus, echte een aanrader...