Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • geslaagd
  • Opleiding
  • Bekkeninstabiliteit
  • zwangerschapdiscriminatie

Zwanger en een opleiding

Hoe mijn motivatie steeds verder weg zakte maar toch ook weer terug kwam

In 2018 begon ik met de opleiding manager retail. Super leuk natuurlijk. De opleiding werd mij aangeboden via het ncvb, nog leuker want nu werd het voor me betaald en het duurde nog eens de helft korter ook!

In februari 2019 raakte ik zwanger van Xem. Super leuk en qua opleiding zou dat niks uit maken, dachten we. Kort daarna belande ik in een rolstoel vanwege m'n bekken. Ik kon niet meer lopen, niet staan en niet zitten. En dus ook niet naar school..

Daar ging m'n opleiding.. En mijn werkgever vond het nodig om te melden dat als hij dit had geweten mijn contract niet verlengd werd. Daar ging dus ook meteen mijn motivatie.

Maar die opleiding moest en zou ik afmaken. Ik heb in mijn verleden zoveel meegemaakt en dingen niet afgerond, dit ging niet de zoveelste mislukking worden. Daarom heb ik alles op alles gezet om toch door te kunnen. Gelukkig waren al mijn beoordelingen goed dus konden ze me niks maken want dan kwam het duidelijk op zwangerschapsdiscriminatie uit. Ik mocht mijn opleiding afronden in een andere klas en was natuurlijk super blij! Maar mijn motivatie om te werken was nogsteeds weg.

Tussen mij en m'n manager werd het er ook niet beter op en net toen ik op het punt stond om na m'n verlof ontslag te nemen, kregen we te horen dat er een nieuwe manager kwam. Wauw wat was ik blij! Hij heeft me onwijs goed geholpen met mijn opleiding en nu ben ik na 2 jaar dan toch eindelijk GESLAAGD!

Ik ben zo onwijs blij. Ik moest echt huilen toen ik het hoorde. Zo hard heb ik er voor moeten vechten en nu eindelijk klaar! Het eerste wat ik ook deed was mijn ontslag indienen. Waarom? Nou na alles wat er gebeurd is, was ik het gewoon zat en ik zag mijn motivatie ook niet terug komen.

Tevens wilde ik meer voor mezelf gaan werken dus dat ben ik ook gaan doen. Helaas gaat er waarschijnlijk geen diploma uitreiking komen. Maar dat maakt niet uit want ik ben geslaaagddd!! 

3 jaar geleden

Dankjewel!

3 jaar geleden

Super goed van je