Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • pregnant
  • Gevoelens
  • gedachtes
  • zwangersschapstest

Zwanger, al die gedachtes?

Nadat ik 2 testen had gedaan waarvan 1 clear blue die "zwanger" aangaf.. zoals je in mijn vorige blog kon lezen.. Kon ik het pas geloven... Ik was het écht, zwanger!

En nu?! Het gevoel wat ik op dat moment had was onbeschrijfelijk. Er gaat zoveel door je hoofd, ik wilde iedereen opbellen om het te vertellen maar ook weer niet.. Ons leven gaat zó veranderen vanaf nu gewoon het gevoel dat je niet weet wat je moet doen, je wilt van alles maar ook weer niks.

M'n man had dagdienst en ik avonddienst dus we zouden elkaar pas laat zien. Maar ik moest het met iemand direct delen. Dus besloot ik (in overleg met mijn man) om mijn tweelingzus te videobellen. Voordat ik iets had gezegd wist ze het al.. ze zag aan mijn ogen dat er iets was. En ik begon keihard te huilen alle emoties kwamen los, vreugde, liefde, maar vooral ook angst.. Kan ik dit allemaal wel al? Ben ik hier echt klaar voor? Zou het 1 kindje zijn? Of een tweeling? Met stiekem de hoop dat het 1 zou zijn maar mocht ik dat gevoel wel hebben? Want ik weet zelf hoe het voelt om tweeling te zijn, het is prachtig en mooi om zo'n zielsverwant te hebben iemand die je altijd begrijpt maar ook de andere kant wat je je kind niet gunt altijd het vergelijken met elkaar tot in de details. Waar wij vaak gek van werden.

Maar dan tegelijkertijd het gevoel van dankbaarheid dat het ons gewoon is gelukt.

En dan wanneer je 's avonds thuis zit dringt het beetje bij beetje door... WIJ WORDEN PAPA EN MAMA!

3 jaar geleden

Tweeling zijn is en blijft heel bijzonder❤

3 jaar geleden

Geweldig lieverd. Ik ben zo blij dat je mij als eerste hebt gebeld. Tweeling zijn is zo bijzonder en dit pakt niemand ons ooit af. Ik ben zo nieuwschierig naar jullie kleine meisje ❤️