Snap
  • Zwanger
  • Inleiden
  • hogebloeddruk
  • #36weken
  • hypertensie

Zoveelste ziekenhuisbezoekje

Hypertensie, ga weg!

"Hallo allemaal! Wat fijn dat je er bent.." 🎶

Ja hoor, we zijn er weer!

Afgelopen weekend heb ik dan wél thuis mogen spenderen, maar het weekend daarvoor en dit weekend ben ik weer van de partij in het plaatselijke ziekenhuis.

Wederom met een hoge bloeddruk, uiteraard.

Mijn dosis medicatie is afgelopen dinsdag verlaagd, maar dat was misschien toch iets te positief gedacht.. Dus, sinds vannacht zit ik weer aan de goeie ouwe dosis, die mij overigens extreem suf maakt, maar die kleine mevrouw in mijn buik lijkt er eerder actiever van te worden: Mijn buik is één groot golfbad, en dan vooral van 11 uur 's avonds tot een uur of 4/5 's ochtends.. Die gaat dus later waarschijnlijk veel met vaders op stap.. 😂

Ik ben vandaag 36+2 weken en ze hebben me beloofd dat ik word ingeleid met 37 weken.. Ik ben benieuwd.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik inmiddels elke dag denk: "och ja, laat maar komen" en hoop stiekem dat iedere oefenwee een echte wee is..

Van de andere kant ben ik sinds gister ineens heel bang voor de bevalling, en dan vooral omdat ik verwacht dat ik tijdens de bevalling ga hyperventileren of zo.. Maar ja, van de ene kant: So be it. Ik mag hopen dat ze in het ziekenhuis wel weten wat ze doen en dat ik, voordat ik het weet, ons meisje mag knuffelen. En dan zal ik wel alles zijn vergeten van deze rollercoaster van een zwangerschap.

Ja, laat maar komen.. ❤️