Snap

Zou het dan toch zo zijn....?

April 2013, wij zijn zwanger........ maar helaas het mag niet zo zijn!

Januari 2013, wij gaan ervoor. Naar ruim 8 jaar samen waarvan 6 jaar getrouwd besluiten we om ervoor te gaan. Het heeft even geduurd maar als je met iemand samenleeft die autisme heeft is dit niet z'n makkelijke beslissing. We moesten het allebei 100% zeker weten. Uiteindelijk kreeg ook mijn man het gevoel dat hij het erg graag wou. Die zelfde maand ben ik met de pil gestopt. We gaan niets forceren, het gaat lukken of niet dat was onze insteek. Tot mijn grote verbazing was mijn cyclus meteen al regelmatig. En ja, toen heb ik ook z'n biologische klok gedownload op mijn telefoon om hierop bij te houden wanneer mijn eisprong (ongeveer) zou zijn. De eerste 2 keer werd ik netjes op dag 28 ongesteld, de maand erna had ik een paar dagen voordat ik eigenlijk ongesteld moest worden pijn onder in mijn buik en ook wat last van pijn in mijn borsten. Zou het nu al zo zijn..........

Ik had natuurlijk geen geduld.... (dat heb ik wel vaker niet) en meteen naar de winkel gegaan voor een zwangerschapstest. Thuis gekomen deze natuurlijk meteen uitgeprobeerd.... negatief! Ik had mijzelf op dat moment voorgenomen om te wachten op mijn NOD 2 dagen later om weer een test te doen.

Met de dagen die volgde bleef de pijn in mijn onderbuik en de pijn in mijn borsten aanhouden. Zou het dan toch zo zijn?

De dag van mijn NOD was aangebroken en had bij de KV de goedkoopste testen gekocht die ze hadden 2 voor €5,-. Helaas was deze test ook negatief, maar mijn menstruatie bleef ook uit. Zelf had ik ook niet z'n heel goed gevoel. Maar alles kan nog!

De dag erna weer getest.... Negatief! De dag erna weer getest en zo ging ik verder en naar een week overtijd te zijn is daar de positieve test. Je moest het wel in het licht houden anders zag je het niet. De dagen erna testen ik stug door. En de testen begonnen mooi op te lopen. Het is echt zo, ik ben zwanger. Meteen maar naar de huisarts en hier kreeg ik een verwijsbrief voor de gynaecoloog. De reden dat ik naar de gynaecoloog ging was dat ik een aantal maanden ervoor een cyste had gehad. Over 3 weken mogen we naar de gyn, Ik zou dan (volgens mijn eigen berekening) 7 weken en 3 dagen zwanger zijn. Maar mijn voorgevoel was niet goed...............

In mijn volgende blog vertel ik alles over de eerste afspraak bij de gyn!

7 jaar geleden

Leuk! Dankjewel!

7 jaar geleden

Mooi geschreven je eerste blog. Ik ga zéker volgen. Succes Loontje! X Emmely

7 jaar geleden

Leuk en bedankt!

7 jaar geleden

Lief! Dan klik ik hem bij jou ook even aan. Weet ik meteen wanneer je volgende blog klaar staat!