Snap

Wie is MamaindeMaak?

Hi, ik ben Sylvia!

Ik ben 27 jaar jong. Woonachtig in een hoekhuisje in Drenthe, waar ik samenwoon met mijn grote liefde (en sinds 2018 echtgenoot) 'Richard' en mijn andere grote liefde 'Kaya'; een eigengereide maar super lieve hond. Zo baasje, zo hond zeggen we dan maar.

Nu, 2020, verwachten wij ons eerste kindje: een dochter. Of wij dit zo snel hadden durven hopen? Daarover later meer.. 

"Een klein groot gelukje, een klein stukje, van ons allebei."

De uitgerekende datum is 2 oktober 2020, maar door een onstuimige bloeddruk vanaf week 35 van mijn zwangerschap, verwacht ik ergens dat ik niet zolang door zal lopen. Of toch wel....? Only time will tell. 

In mijn blogs zullen allerlei -voor mij- actuele onderwerpen aan bod gaan komen rondom zwangerschap en straks het ouderschap. Onderwerpen die je voorbij zult zien komen: Endometriose, Mama worden zonder mama, Hypertensie, Corona, Hond en kind.

Ik heb een brede voorliefde voor: interieur (waaronder inrichten van baby/kinderkamer), babyspullen, plaatjes(schieten) en activiteiten uitvoeren die voor mij een creatieve uitlaatklep zijn, zoals blogs schrijven op Mamaplaats. Daarnaast houd ik een instagrampagina bij waaronder je dit kunt volgen @syls_interior

Tot later?