Terug
Blog header image

Wat ik het meest mis tijdens de zwangerschap

​Even voor de duidelijkheid, dit is geen klaagblog, ook al komt de titel misschien zo over.
Loes van der Leer
6 jaar geleden

Oooeeeehh jaaaa, zacht gekookt eitjee, mmmmm!! En zalm, sushi, filet american.. Mmmmm juuuummmm!! Wat NIET miste tijdens mijn zwangerschap was de kattebak schoonmaken :)

Lindsy83
6 jaar geleden

Leuke lijst! Ik miste vooral de energie... Er waren dagen dat ik de hele dag alleen maar wilde slapen. Daarbij had ik op het eind van de zwangerschap zoveel pijn dat ik bijna niks meer kon doen. Ik kwam zelfs een keer huilend van de pijn thuis toen ik een paar kleine boodschapjes ging halen... Maar het was het zker waard!

JufFeline
6 jaar geleden

Haha, nee dat mis ik ook niet maar eerlijk gezegd is mijn man dat sowieso blijven doen na mijn eerste zwangerschap dus dat deed ik al niet meer :)

JufFeline
6 jaar geleden

Ergens voelt het ook weer fijn om te weten dat ik niet de enige ben die dat ene lekkere biertje of wijntje moet missen :) We komen er wel weer doorheen, hihi.

JufFeline
6 jaar geleden

Ja, de energie miste ik in mijn eerste zwangerschap ook enorm. Nu miste ik deze in het eerste trimester ook wel erg maar ik heb hem redelijk terug nu gelukkig. Hopelijk blijft hij aanwezig want energie is echt een van de vervelendste dingen om te missen.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik mis de verse carpaccio van het restaurant die onze vrienden hebben. Alleen daarvoor reden we voorheen al zowat op en neer. Dus: kraamvisite zonder carpaccio = dichte deur hahaha. Wij drinken sporadisch wat alcohol. Dus dat mis ik niet. Nu nog 10 weken te gaan en idd, energie.... Heb vaak geeneens de kracht het woord nog uit te spreken en laat regelmatig een traantje uit frustratie. Bij de 1e deed ik al-les! Stuiterde maar door. Zelfs de dag vooraf ik ingeleid werd nog.

Anoniem
6 jaar geleden

Normaal eten (en natuurlijk wijn en carpaccio ed, maar dat terzijde). Ik had zwangerschapssuiker en daardoor een streng dieet.... Dus...de verboden lijst was een stuk groter dan bij de eerdere zwangerschappen. Ik was dus al lang blij dat ik weer normale hoeveelheden mocht eten en een lekker stukje chocolade (dat was nl echt not done).

Anoniem
6 jaar geleden

Oh wat mis ik slapen op mijn buik. Ik ben nu 20.3 dagen zwanger en kan al vanaf week 16 niet goed meer op mijn buik liggen dus ben er maar helemaal mee gestopt. Ik had niet verwacht dat ik dit zooooooooooooooooo zou missen. En qua voedsel een mals biefstukje jamjam hahahaha

Anoniem
6 jaar geleden

Geen salami? Dat heb ik nooit eerder gehoord... Ik heb tot de kleine er was op mijn buik geslapen, echt makkelijk was het niet maar kon ook niet op mijn rug en zij slapen.... Ik miste echt een broodje filet American, zo lekker... En toen was ik bevallen en kreeg ik er een, en wat viel het me tegen ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Indd filet American, fuet worst, smeerworst, rauwe Ham en ook zalm van de winkel. Klootoog op een.geroosterde boterham mis ik ook zo erg. Alcohol drink ik toch niet dus mis ik niet eens maar de rest. Pfff Ben blij als de uk er is dalijk

Anoniem
6 jaar geleden

Er zijn meer die t niet weten van de salami. Met de eerste wist ik het dus ook niet en dus gewoon gegeten. Maar het valt onder rauwvlees en daarom mag het niet.

Anoniem
6 jaar geleden

Wijn van faber is 0% ze hebben verschillende soorten in ieder geval bij de gall en gall. Salami wist ik ook niet.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik zou het allemaal met liefde willen missen mocht ik nog eens zwanger worden ????

Anoniem
6 jaar geleden

Dat zachtgekookte eitje heb ik gewoon gegeten! Ik had een enorme ei-verslaving tijdens mijn laatste zwangerschap. Ik at er wel 20 in de week... Gekookt, gebakken, alles :-)

JufFeline
6 jaar geleden

Nog even volhouden!!! Zo verschillend kunnen de zwangerschappen zijn he.

JufFeline
6 jaar geleden

Oeh zwangerschapssuiker lijkt me echt heel vervelend. Dat had een vriendin die tegelijk met mij zwanger was bij mijn eerste zwangerschap ook. Erg frustrerend om zo ontzettend op je eten te moeten letten.

JufFeline
6 jaar geleden

Aah, ja nog lukt het me nu wel om te slapen op mijn buik maar dat zal wel niet meer lang duren. Ik zie er nu alweer tegen op, haha.

JufFeline
6 jaar geleden

Ja, bij mijn eerste zwangerschap wist ik dat eigenlijk ook niet. Heb het toevallig opgezocht bij de tweede... ik vind het ook best lastig want ik heb juist heel erg behoefte aan salami :) het zelfde geld trouwens voor chorizo. Al mag het dus wel in een ovenschotel ofzo omdat het dan verwarmd is!

JufFeline
6 jaar geleden

Smeerworst mag je wel als het maar met mate is :) zonder zou ik ook niet kunnen, heb daar enorme behoefte aan juist tijdens mijn zwangerschap.

JufFeline
6 jaar geleden

Is die wijn lekker? Misschien moet ik dat ook maar eens uitproberen. Ik heb wel bij mijn vorige zwangerschap 0% champagne gedronken van het merk Rodkäpchen die was erg lekker.

JufFeline
6 jaar geleden

Dat snap ik helemaal Janneke, ik laat het ook graag 9 maanden voor het wondertje wat daarvoor goed mag groeien. Ik hoop dat het jou ook gegund is om zwanger te worden!!!

JufFeline
6 jaar geleden

Hihi, ik moet eerlijk toegeven dat ik ze ook al wel gegeten heb maar ik probeer ze toch zoveel mogelijk wel hard te koken of anders te maken. Ik ben ook gek op eieren en ze zijn ook goed voor je tijdens de zwangerschap dus op zich niks mis mee. Gelukkig is de kans op besmetting via eigeel erg klein. Maarja, ik probeer het risico toch maar zoveel mogelijk te vermijden.

Blog header image

Fabio Joan

Voor de kenners, die weten vast naar wie hij vernoemd is.