Snap

Wat doet zwangerschap met jou en wat doe jij met je zwangerschap?

Om goed om te gaan met klachten en symptomen die je ervaart als je in verwachting bent, is het belangrijk om te weten wat je kunt doen. Er zijn veel adviezen om op te volgen in je zwangerschap en je leven om toveren naar een gezonde levensstijl lijkt heel eenvoudig. Toch is er meer nodig om werkelijk de goede keuzes te maken, zodat je een gezonde ontwikkeling voor je ongeboren kindje stimuleert. Het is belangrijk dat je eigen situatie stabiel is en dat je aandacht hebt voor de veranderingen die je ervaart. Het helpt dat je zorgt voor balans in je leven en gezonde voeding, beweging en ontspanning neemt. Als het je lukt om je rust te vinden, dan ben je beter in staat om ook zwangerschaps- kwaaltjes en klachten te herkennen.

Als je weet welke klachten horen bij het zwanger zijn en wat afwijkend is, dan kun je goed reageren op de veranderingen. Goede voorlichting is daarom belangrijk, het liefst al wanneer je net in verwachting bent. In de verschillende fases tijdens je zwangerschap zul je ook met steeds andere ervaringen te maken krijgen. Daarom is begeleiding in de hele periode van je zwangerschap een goede steun. De continue voorlichting en begeleiding geeft je de gelegenheid met je vragen te komen en passende activiteiten te starten om je klachten te voorkomen en te verlichten. Voor iedere zwangere vrouw is er specifieke aandacht nodig die bij haar past en zal ze zelf moeten zoeken naar een goede manier om met klachten om te gaan.

Kijk binnenkort op www.nursevision.nl en houd de weblog in de gaten, want in maart 2012 wordt het onmisbare moeder-en-kind GEBOORTEBOEK uitgebracht. Een must-have voor alle zwangeren en mooi om cadeau te geven! Vol unieke informatie over je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de periode daarna.